Az AKUPUNKTURA segítségével az energiablokádok megszüntethetők, így helyreáll a harmonikus áramlás, gyógyszeres kezelés nélkül, vagy a mellett mellékhatás mentessen. 


A FÜL a meridiánok befolyása alatt áll, számos akupunktúrás pont található rajta. Stimulálásuk hat a szervekre és jótékony folyamatokat indít el a szervezetben. /Pl. anyagcsere folyamatban, immunrendszerben/. 

 

Fülakupunktúrás kezelés fogyókúrásoknak, és dohányzásról leszokóknak. Nagyon jó eredményeket lehet vele elérni. Általános protokoll, (de lehet egyénre szabottan is.)

 

4 hétig heti 3*2 hétig heti 2*2 hét szünet után ismét el lehet kezdeni, ha szükséges, de mindenképpen 1 hónap múlva egy emlékeztető kontrolt érdemes tenni, mert általában akkor kezdődik az újbóli visszahízás a szabályok be nem tartása miatt. Fél órás kezeléssel, egyénileg vagy csoportosan, mely meghitt környezetben barátságos hangvételű beszélgetés vagy meditáció, a vendég kívánsága szerint, fekve vagy ülve. Szép fokozatosan átbeszéljük a táplálkozást és életmódbeli változtatásokat megvalósítási menetét a vendég tempójához (befogadásához) igazodva.

 

 

 

Minden élőlényben áramlik a szervek, szervrendszerek működését tápláló életenergia.  Ez az életerő a test láthatatlan, zárt energiapályáiban /meridiánokban/ harmonikusan halad. Minden szervhez tartozik egy - egy meridián, amelyen eljut az energia. Ősi kínai orvoslás szerint, ha az energia áramlásába akadály gördül /energiablokád/, az életerő kibillen egyensúlyából és ebből az állapotból könnyen kialakul valamilyen rendellenesség, betegség.

 

A kibillenést okozhatja a helytelen életmód, táplálkozás, tartós megerőltetés, időjárás, sérülések. 

 

Állapotfelmérés során kijelöljük a pontok helyét  megkeresve a nyomásra érzékeny helyeket: elektromos kijelző jelzi a kezelendő /aktív/ pontokat. Ekkor a fájdalom illetve a sípjelzés arra utal, hogy az érintett szervben valami nincs rendben. 
Kizárólag ezeket, a pontokat kell akupunktúrás tűkkel kezelni. 

A TŰ rozsdamentes acélötvözetből készül. A beszúrás pici fájdalommal jár, amit jellegzetes bizsergő érzés követ. A kezelések során egyre inkább érezhetővé válik az energia áramlása, majd kiegyenlítődése. A kezelés időtartama függ a betegség jellegétől és a páciens érzékenységétől, átlagosan 20-30 perc. 

 

Fülakupunktúrás kezelési módszerrel számos funkcionális, vegetatív, idegrendszeri, fájdalommal kapcsolatos zavar kezelhető: 
migrén, alvászavarok, depressziók, szexuális problémák, asztma, allergia, emésztőrendszer zavarai, pszichoszomatikus szívpanaszok, pánikbetegségek, mozgásszervi betegségek (lumbágó,isiász), klimax, szenvedélybetegségek (alkohol, drog, dohányzás), túlsúly esetén hatékony (étvágycsökkenés, anyagcsere átállítás, méregtelenítés). Próbálja ki a fülakupunktúrát, előre egyeztetett időpontban!

 


Egy kúra egyéni érzékenységtől függően 10-12 alkalom.

 

Ajánlott heti kétszeri alkalom. 

 

A kezelést célszerű állapot felméréssel kezdeni, egy speciális műszerrel az IBR Systemmel biorezonanciás készülékkel.  Ez magában foglalja a végtagokon lévő végpont diagnosztikával végezhető meridián rendszeren keresztüli belső szervfunkció vizsgálatot, beleértve a mell illetve a méh területét is, túlműködés- alulműködést vagy kórós elváltozásokat illetve gyulladásokat kutatva.

 

Ezen felül 100 féle allergén anyag vizsgálata, pl.: élelmiszerek zöldsége, gyümölcs, tartósító szerek, húsfélék, tejtermékek, darázs, ill. méh méreg stb. A vizsgálat teljesen fájdalom mentes, ruhában a kéz és a láb fertőtlenítésével történik.

 

Díja: 
Egy alkalom     30                   3500 Ft,

 

10 alkalom kb. 20 perc        30.000 Ft     (3000ft/alk.)

 

20 alkalom kb. 20 perc        50.000 Ft     (2500ft/alk.)

Ha csak hetente egy alkalommal tud megjelenni akkor: 
- a 30 perces kezelés   3500 Ft 
- az egy hétig bent maradó mag vagy mágnes plusz 500 Ft 

Időpont: 
Előre egyeztetett időpontokban! 

Várom szeretettel megkeresését: 06-30-991-81-77

Király Ildikó