Fülakupunktúrás kezelés fogyókúrásoknak, és dohányzásról leszokóknak.

Nagyon jó eredményeket lehet vele elérni. Hatékony kezelés menete.2 hétig minden nap,2 hétig heti 3*2 hétig heti 2*2 hét szünet után ismét el lehet kezdeni, ha szükséges, de mindenképpen 1 hónap múlva egy emlékeztető kontrollt érdemes tenni, mert általában akkor kezdődik az újbóli visszahízás a szabályok be nem tartása miatt. Fél órás kezeléssel, egyénileg vagy csoportosan, mely meghitt környezetben barátságos hangvételű beszélgetés vagy meditáció, a vendég kívánsága szerint, fekve vagy ülve.Szép fokozatosan átbeszéljük a táplálkozást és életmódbeli változtatásokat megvalósítási menetét a vendég tempójához (befogadásához) igazodva.

 

Minden élőlényben áramlik a szervek, szervrendszerek működését tápláló életenergia. 
Ez az életerő a test láthatatlan, zárt energiapályáiban /meridiánokban/ harmonikusan halad. Minden szervhez tartozik egy - egy meridián, amelyen eljut az energia. 
Ősi kínai orvoslás szerint, ha az energia áramlásába akadály gördül /energiablokád/, az életerő kibillen egyensúlyából és ebből az állapotból könnyen kialakul valamilyen rendellenesség, betegség. 
A kibillenést okozhatja a helytelen életmód, táplálkozás, tartós megerőltetés, időjárás, sérülések. 

Az AKUPUNKTURA segítségével az energiablokádok megszüntethetők, így helyreáll a harmonikus áramlás, gyógyszeres kezelés nélkül, vagy a mellett mellékhatás mentessen. 

A FÜL a meridiánok befolyása alatt áll, számos akupunktúrás pont található rajta. Stimulálásuk hat a szervekre és jótékony folyamatokat indít el a szervezetben. /Pl. anyagcsere folyamatban, immunrendszerben/. 


Állapotfelmérés során kijelöljük a pontok helyét megkeresve a nyomásra érzékeny helyeket 
- elektromos kijelző jelzi a kezelendő /aktív/ pontokat. 
Ekkor a fájdalom illetve a sípjelzés arra utal, hogy az érintett szervben valami nincs rendben. 
Kizárólag ezeket, a pontokat kell akupunktúrás tűkkel kezelni. 

A TŰ rozsdamentes acélötvözetből készül. 
A beszúrás pici fájdalommal jár, amit jellegzetes bizsergő érzés követ. 
A kezelések során egyre inkább érezhetővé válik az energia áramlása, majd kiegyenlítődése. A kezelés időtartama függ a betegség jellegétől és a páciens érzékenységétől, átlagosan 20-30 perc. 

Fülakupunktúrás kezelési módszerrel számos funkcionális, vegetatív, idegrendszeri, fájdalommal kapcsolatos zavar kezelhető: 
migrén, alvászavarok, depressziók, szexuális problémák, asztma, allergia, emésztőrendszer zavarai, pszichoszomatikus szívpanaszok, pánikbetegségek, mozgásszervi betegségek (lumbágó, isiász), klimax, szenvedélybetegségek (alkohol, drog, dohányzás), túlsúly esetén hatékony (étvágycsökkenés, anyagcsere átállítás, méregtelenítés) 

Próbálja ki a fülakupunktúrát, előre egyeztetett időpontban. 

Egy kúra egyéni érzékenységtől függően 10-12 alkalom. Ajánlott heti kétszeri alkalom. 

Egyéni bejelentkezéseket szívesen fogadok!

Elérhetőségem: 06/30-991-81-77