Biorezonanciás kezelés legfontosabb szempontjai.

Az első lépések megtétele:
 
- biorezonanciás vizsgálat – megfelelő szakember kiválasztása
- a bőséges, napi 2,5-3 liter TISZTA víz – házi víztisztító készülékkel olcsón előállítható
- a vastagbél tisztítása gyógynövény alapú étrend-kiegészítők segítségével
- a normális bélflóra helyreállítása
- amennyiben a szervezetben gombák, egyéb kórokozók jelenlétét igazolták, akkor   szakember által előírt terápia szükséges
- étkezést helyettesítő, természetes alapú italok, élelmiszerek használata
- a mesterséges édesítőszerek kiiktatása az étrendből
- a készételek kiiktatása az étrendből
- megfelelő, természetes étrend-kiegészítők kiválasztása az anyagcsere-fokozásra, az étvágy csökkentésére és a zsír-anyagcsere fokozására
- méregtelenítési program összeállítása szakember segítségével 
- infraszauna, nyirokmasszázs 
- fokozatos mozgás

Második lépés: a szervezet megfelelő táplálása

- az éhezés elkerülése nagyon fontos – étkezést helyettesítő tippek
- egészséges étrend összeállítása: sok-sok zöldség, gyümölcs, olíva olaj, hal, fehér húsok és az alkatunknak, vércsoportunknak megfelelő ételféleségek előnyben részesítése – könnyen elkészíthető, jó receptek összeállítása, a megfelelő élelmiszerek biztosítása egész nap (uzsonnás csomag!)
- vitamin- és ásványianyag-tartalmú, természetes étrend-kiegészítők beépítése az étkezésbe 
 
Ne feledkezzünk meg gondolataink, belső békénk megteremtéséről, életünk aktuális kérdéseinek tisztázásáról – gyakran szerepel a súlyfölösleg mögött megoldatlan lelki probléma. Ennek tisztázásához kérhetjük szakemberek segítségét. Pszichológus, sorselemző, asztrológus – ki-ki a saját érdeklődésének megfelelő tanácsadót kérhet fel belső vívódásainak tisztázására. Ezzel a lelki támogatással könnyebb önmagunk elfogadása, és minden változás elfogadása, irányítása, véghezvitele is.

Először takarítsunk!

A legelső teendő a takarítás – testtisztítás, az emésztés rendbehozatala, a fölösleges anyagoktól való megszabadulás. Fontos tisztázni, hogy van-e valamilyen testi elváltozás a háttérben, rendben van-e a bélflóra, milyen gyakran van széklet. Az emberek 80 százaléka székrekedéses! Számukra az ideális megoldást az elegendő folyadék-bevitel és a gyógynövényekre alapuló étrend-kiegészítők szedése jelentheti. Amikor már alaposan kitakarítottuk a szervezetünket – sok esetben ez önmagában 5-8 kilogramm fogyást eredményez – akkor jöhet a megfelelő táplálás kialakítása. Ebben a folyamatban elsődleges szerepe van a természetes étrend-kiegészítőknek.