IBR-SYSTEM®

 

Az Integrált Biológiai Regulációs Rendszer  

   Az IBR-SYSTEM® elektromos és mágneses impulzusok formájában kérdéseket tesz fel a beteg szervezetének, amelyekre az válaszol. Ezeket a válaszokat a berendezés kiértékeli. A helytelen válaszokat kijavítja, módosítja. Ezáltal a normális működést elősegíti, felerősíti, míg a kórosat kioltja.

 Az eljárás teljesen fájdalommentes!     A feltalálók legfontosabb alapelve az volt, hogy a gyógyítás során a beteg önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkentsék, optimalizálják. Egy álom megvalósul...     A biofizikai orvoslás hatalmas lépésekkel tört előre az utóbbi harminc évben. Ennek a technológiai forradalomnak az egyik célja az, hogy az eddig gyógyíthatatlannak tartott betegségeket is sikerüljön meggyógyítani. A másik célja pedig, hogy elkerüljük a mellékhatásokat. IBR-System készülék segítségével megjeleníthetők az egész szervezet bioelektromos jelsorozatai. A berendezés a beteg szervezetének sajátja,, speciális elektromos válaszait használja fel arra, hogy a páciens önszabályzó, öngyógyító folyamatait serkentse, optimalizálja.Mérhető reprodukálható, standardizálható objektív mérésekre ad lehetőséget. Egy forradalmian új biofizikai rendszer a gyógyítás szolgálatában...     Orvosokból és mérnökökből álló csoport, tíz éves fejlesztő és kutatómunka során fejlesztette ki azt a berendezést, amely mérföldkőnek számít a biofizikai gyógyításban és kutatásban. 

   

IBR-System kezelés és a homeopátia  együttes alkalmazása, kölcsönösen felerősíti egymás hatását és a szervezet öngyógyító mechanizmusait, ezért az alábbi betegségek gyógyításában sikeresen alkalmazhatóak:

- mozgásszervi panaszok: 

gerincbetegségek, (gerincsérv, isiász , lumbágó), izom és izületi bántalmak, izomkeményedés sportsérülések, vállfájdalmak,  

- bőrbetegségek: 
ekcéma, pikkelysömör, pattanásos bőr, rozácea, csalánkiütés, bőrviszketés, hajhullás,

- anyagcsere zavarok valamint gyomor és bél betegségek:
emésztési zavarok,  étvágytalanság, elhízás, savtúltengés, candidiázis, hasmenés,  irritábilis bél-szindróma, aranyér, végbélnyílás viszketése, köszvény,

- nőgyógyásztati betegségek: 
petefészek ciszta,  rendszertelen  menstruáció, klimax, és hólyaghurut,

- idegrendszeri betegségek: 
arcneuralgia fejfájás migrén  memória zavarok, ,álmatlanság, depresszió, látásgyengeség,

- szív és érrendszeri betegségek:
érelmeszesedés, visszértágulat, alacsony- és magasvérnyomás, szívpanaszok,

- fül orr gégészeti betegségek: 
fülzúgás, nagyot-hallás,

- allergia (étel, pollen, fém stb), 
szénanátha, asztmás  panaszok megszüntetése is.

 

 

 

Az alábbi problémákra ajánljuk:

- Ekcéma

- Allergia bőrgyulladás

- Allergia légcsőhurut

- Élelmiszer allergiák

- Psoriasis

- Asztma- Bélgyulladás

- Rheumatikus betegségek

- Fájdalmas menzesz

- Fejfájások

- Migrén

- Akut és krónikus fájdalmak

- Izületi panaszok

- Sérülés utáni állapotok

- Krónikus emésztési zavarok

- Visszatérő középfül gyulladás

- Műtét utáni állapotok

- Klimaxos panaszok

- Pattanásos arc, hát

- Gerincbetegségek