A párizsi titok -  Shape Up  

Végre...  Egyen annyit, mint bárki más!  Bármilyen fogyókúrás receptet is olvasunk manapság, nagy az esély arra, hogy megvonásokra kényszerít - hagyjuk el vagy csökkentsük a fehérje, a zsír, a vörös hús és a tejtermékek bevitelét. Az általunk folytatott életmód, a munka, a háztartás, a család, a gyerekek nevelése, üzleti megbeszélések ebéd vagy vacsora közben - tulajdonképpen lehetetlenné teszik a diétázást.

 A mi nemzetünk szereti az ízes ételeket. Tészta, spagetti jó sűrű szószokkal, hamburger és sült krumpli, torta, sütemény, keksz és fagylalt. Az átlag amerikai kb. 6,5 kg csokoládét eszik évente - ez az adat azonban eltörpül a francia ember átlagos évi fogyasztása mellett, amely 9,5 kg!  Hogyan lehetséges az, hogy az amerikaiak mégis kövérebbek, mint a franciák? Lehet, hogy ők tudnak valamit, amit mi nem?  A válasz: IGEN!  

A titok a tengerben található - s a franciák régóta élnek vele. Most kezd ismertté válni a világon. A titok, a Chitosan", a tenger mélyében rejlik.  A Chitosan-XL egy száz százalékig természetes alapanyagú termék, amit a kitin poliszacharidjából nyernek ki. Kitin található a homár, az osztriga és a rák, valamint egyéb kemény páncéllal rendelkező tengeri állatok külső, megcsontosodott vázában. A chitosan egyik fő jellemzője, hogy a maga nemében páratlanul jól tud zsírmolekulákhoz kapcsolódni. A chitosanban NINCS kalória, mivel emészthetetlen.  A chitosan a gyomorban kapcsolódik a zsírmolekulához, még mielőtt az metabolizálódna, tehát az anyagcsere folyamatában átalakulna. A Chitosan-XL megköti a zsírmolekulát, és megakadályozza, hogy az felszívódjon az emésztőrendszerben. A zsír a Chitosan-XL-hez kötődve kiürül a szervezetből.  A zsír gyomorba kerülése utáni semlegesítése mentesíti a szervezetet attól, hogy a zsírral foglalkozzon, eméssze, és a nem kívánt zsírt tárolja.

Hogyan? A Chitosan-XL rostjai abban különböznek más rostoktól, hogy pozitív ionikus töltéssel rendelkeznék. A pozitív töltés teszi képessé a Chitosan-XL-t arra, hogy a negatív töltésű zsírmolekulákat megkösse.  Egy 1994-ben, az ARS Medicina (Helsinki) által készített felmérésben kimutatták, hogy az alanyok négy hét alatt testsúlyuk 8%-át adták le, mikor chitosant használtak. Több mint két évtizeden át használták a chitosant, de mellékhatásokat nem észleltek. A zsír megkötésén kívül a chitosan mást nem okoz az emberi szervezetben; inaktív marad.  A chitosan egy természetes, emészthetetlen, nem felszívódó rost. Különféle tudományos vizsgálatok dokumentálják a chitosan zsír és koleszterin megkötési képességét: saját súlyának tizenötszörösét képes megkötni! Ezáltal csökkenti a vérbe felszívódó zsír mennyiségét. A Chitosan-XL készítéséhez kiváló minőségű chitosant használnak, speciális formulája révén fokozza a chitosan zsír-megkötési képességét és a testben tárolt zsír metabolizmusát, átalakítását.  Mit jelent ez Önnek? Minél kevesebb zsírt fogyaszt, annál kevesebb zsírt tárol a teste. Ez egy teljesen természetes mód arra, hogy csökkentse zsírbevitelét - bár még mindig kedvenc ételeit fogyaszthatja.  A Chitosan-XL másik hasznos tulajdonsága, hogy gátolja a rossz koleszterin lerakódását. Előnyösen befolyásolja a vérnyomást, és kedvező hatást gyakorol a bélrendszerre, hogy az megfelelően, normálisan működjön.  

Dr. Elizabeth Muss, a New York állambeli Ithaka Cornell Orvostudományi Egyetemének klinikai professzor segédje állítása szerint: „A chitosan használata nagyon hatékony, biztonságos, egyszerű és olcsó módja a fogyásnak, a zsír elégetésének. Ez a rost a gyomorban lévő zsírhoz kötődik, s megakadályozza a testbe való felszívódást."  A KareMor egyedülálló Chitosan-XL formulája C vitamint is tartalmaz. A Chitosan-XL C vitaminnal való hatékonyabbá tétele forradalmi tett; a C vitamin ugyanis a chitosan katalizátoraként működik, így felgyorsítja a megkötési folyamatot. Az emésztő enzimek sajátos keveréke, köztük a lipáz, az egyedülálló chitosan formula harmadik aspektusa.  A lipáz nevű emésztőenzim világszerte zsír-lebontó enzimként ismeretes. A táplálékkal felvett zsírok megkötésében segít a Chitosan-XL-nek.  Chitosan-XL és a Vitamin Sprayk..... egyedülálló kombináció!'.!  A chitosan megköti a zsírokat - egyben a zsírban oldódó vitaminok egy részét is. Ezért a korábban használt chitosan termékek a kúra végére táplálkozási hiánytüneteket okoztak.  Nem épp a száj nyálkahártyáján át történő felszívódás technológiájával működő vitaminsprayk jelentik a biztos megoldást erre a problémára?!?

A KareMor VitaMist, Slender-MistTM és Shape Up termékeiben található tápanyagok (többek között a zsírban oldódó vitaminok) a száj nyálkahártyáján keresztül szívódnak fel, így épp megkerülik a gyomor-bél emésztési  útvonalát ( G.I. traktus ), - így a szervezet tápanyag ellátásának szintje emelkedik, csökkenés helyett.

Ez a felesleges zsír oly módon történő leadásának nagy titka, hogy közben  ne veszítsünk értékes tápanyagokat!  A KarelVIorTM VitaMist~ Multiple nevű sprayt, mint értékes multivitamin formulát ajánlott a Shape Up rendszerrel együtt használni, hogy megtartsuk a megfelelő tápanyagszintet.  Ezért a "Shape Up System" (=Shape Up Rendszer) része, a csomag egyik alkotórésze.  A Shape Up és a Slender-Mist sprayket tudományos alapon, kimondottan zsírégetésre, az éhségérzet kezelésére, és az energiaszint emelésére tervezték. A teljesen, száz  százalékosan természetes alapanyagok szinergikusan, egymást erősítve működnek együtt a test zsírégető képességének növelésében, a termogenezis folyamata ( vagyis  a metabolizmus, azaz a molekulák átalakítási ütemének növelése ) révén.  A legjobb eredmények eléréséhez használja a Shape Up Spray és a Slender-Mist formula Chitosan-XL-lel alkotott egyedülálló kombinációját!  Egyedülálló formulánk aktív hatóanyagai biztonságosan és hatékonyan segítenek súlya ellenőrzésében, kordában tartásában. 

A SLENDER-MISTTM egyszerűen hatékony alkotóanyagokat kínál az éhségérzet és a nassolásra vágyás kielégítésére - anélkül, hogy a túl sok evés, vagy a gyógyszerfogyasztás hibájába esnénk. A Slender Mist jótékony hatással van a zsír metabolizmusra, átalakításra. *  Króm: A GTF (glükóz tűrési faktor) molekula nélkülözhetetlen része.  A GTF a vércukor szintjét szabályozó inzulin egyik fontos eleme - mely fontos szerepet játszik a megfelelő metabolizmusban.  Az általunk használt króm a hatékony polynikotin kromát. A polynikotin kromát a GTF minden elvárásának megfelel.  Nem tartalmaz szintetikus anyagot, sem tartósító szert.  B6 Vitamin: a természetes energia növelő A B6 Vitamin többféle összetevőből áll, mint pl. a pyridoxal, a pyridoxamin és az adermin, szerepe van a koleszterol, a zsírsavak és az energia metabolizmusában.  L-Carnitine:  Egy harcos aminosav, melynek szabályozó hatása van a zsír metabolizmusára, segít, mind a trigliceridek, mind pedig a koleszterol szintjének csökkentésében.**  Pantoténsav (B5 Vitamin): A pantoténsav két enzimben található meg: az A koenzimben és az acil-hordozó-fehérje, azaz az ACP molekulában.

A pantoténsav fontos szerepet játszik a szövetek  normális metabolizmusában, a táplálkozással felvett energia átalakításában. és segíti a zsír és a koleszterol lebontását.  HCA - Hidroxi citromsav: Ezt a természetes anyagot a Garcina cambogia fa gyümölcsének héjából vonjuk ki. Ez a sav egy természetes összetevő, hasonlít a citrusfélékhez.  A HCA azáltal segíthet a diétázóknak leadni súlyukból, hogy megakadályozza a szénhidrátok nem kívánt zsírrá válását a testben.  Citrus Aurantium A keserűnarancs kivonat, mint a termogenetika közvetítője, az elraktározott zsír és szénhidrát energiává történő átalakításában segít a testnek - üzemanyaggal látja el a testet.  Ilyen módon a keserű narancs közreműködésével centimétereket fogyhatunk a testnek azon részein, ahol az a legtöbb zsírt raktározza el: a deréktájon, a csípőn és a  combokon - ugyanakkor hozzáférhető energiaforrásként szolgál a testnek a hosszútávú vitalitás érdekében.  Koffein A koffeinnek termogenetikus hatása van -a zsírlebontást stimulálja ezáltal a testben. Eredményeképpen a testben tárolt zsírból testhőmérséklet és energia szabadul fel.  Ezen energia felszabadítása révén még több zsírmolekula ég el.  B12 Vitamin Ez a létfontosságú vitamin az energiametabolizmusban, az agyi funkciókban és a vértestek keletkezésében játszik szerepet. Kálcium Pyruvate  A pyruvate a glükóz metabolizmusában játszik szerepet, mely az ATP molekulák formájában szabadít fel energiát, a legtöbb sejtfunkció alapeleme.  A testsúlycsökkentő programok jól ismert és elismert tápanyaga.

Gyógynövények:  Gyógynövények különleges keveréke, melyek támogatják a súlycsökkentés folyamatát.  Króm (lásd a Slender-Mist-nél)  A Chitosan-XL használata:  Felnőttek részére, minimum 2 kapszula minden étkezés előtt harminc perccel. Az optimális hatás érdekében igyon meg 2,5-3 liternyi vizet a nap folyamán.  Kiszerelés: 2 kapszula  Dobozonkénti kiszerelés: 60 db kapszula  A Chitosan-XL mentes a legáltalánosabb allergén anyagoktól. Nem tartalmaz élesztőt, tejet, laktózt, lisztet, cukrot, szójababot és kukoricát.  

A chitosan használatát kerülje, ha allergiás vagy érzékeny reakciói vannak a rákfélékkel, a mészhéjú páncélos állatokkal szemben.  A testsúly csökkentő programot megfelelő, koordinált diétával, és testmozgással egészítsük ki.  ** Ezen állítások nem a Food and Drug Administration által igazolt kijelentések.  * A Slender MistTM és a Shape Up sprayk nem részei a Shap Up System csomagnak. Független KareMor disztribútorától szerezheti be őket.